I magmalandskapet: – Vi merker at mange tenker mer på kortreist mat. Og folk sier det er fint med sau som går her ute på øyene, sier Magne Sæstad, som må ut med litt kraftfôr til villsauene sine hver tredje dag om vinteren.
GEOfood løfter lokalmaten i Dalane
Løyning gård på Eigerøy er en av flere lokale matprodusenter som er med på å fremme merkevaren GEOfood. Den kan åpne nye dører for samarbeid og salg.
Solfrid Sande, frilansjournalist
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE FOR 1 KRONE
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
Se veiledning for å bytte passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.