Mer forskning: Nå styrkes norsk forskning på genredigeringsteknologi på husdyr, fisk og planter. Foto: Graminor
Kan man få mindre tørråte på poteter og redusere rånesmak i svinekjøttet ved hjelp av genredigering?
Susanne Windju, Plantebioteknolog - Graminor
Kristin Børresen, Marked og Kommunikasjon - Graminor
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE FOR 1 KRONE
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
Se veiledning for å bytte passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.