Så langt, så godt:Energi og protein i grovfôr og kraftfôr. Det er ikke lite du må ta hensyn til for å få det fôret du sikter mot.
Her bli godt fortørket gras raket sammen.
Mange av kostnadene òg de økonomiske mulighetene i det grovfôrbaserte husdyr-
holdet, ligger i grovfôret. Blir vi bedre på grovfôr, sikrer vi mer mat på norske ressurser.
Jan Karstein Henriksen og Svein Lysestøl, NLR Region Sør
13. februar arrangerte «Proteinprosjektet» fagmøte i Agder, om energi og protein i grovfôr og kraftfôr. Denne artikkelen formidler hovedlinjene fra dagen, der viktige moment om driftstilpasninger, grovfôrdyrking, grovfôrhøsting, fôring med grovfôr/ kraftfôr og økonomi ble presentert.
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE FOR 1 KRONE
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
Se veiledning for å bytte passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.