Økomjølka ber i dag heile kostnaden for eit lite volum og dårleg utnytting av økomjølka. Er det framtidsretta? Kva er alternativet?
Liv Kristin Sola
Spreidd produksjon og lang transport, samt dårleg utnytting av økomjølka og høg råvarepris gir i sum ein så høg meirkostnad at norske økologiske meieriprodukt ikkje blir konkurransedyktige i marknaden.
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE FOR 1 KRONE
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
Se veiledning for å bytte passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.