Gulrotsesongen har begynt bra, men har vore litt kaldt, seier grønsaksrådgivar Kari Aarekol. Snart kjem årets grøde til butikkane.
Jane Brit Sande
No er det ikkje lenge før dei første nye norske gulrøtene er i butikkane. Friske og knasande, rett frå jorda på Brusand, blant anna. På markvandringa, i regi av grønsaksrådgivar Kari Aarekol i NLR Rogaland, møtte eit knippe gulrotprodusentar og andre spesielt gulrotinteresserte opp på nettopp Brusand i førre veke.
– I år er sesongen hjå oss mellom sju og ti dagar seinare enn normalt. Det er heilt bevisst, og så får me sjå om det var ein god eller dårleg idé, seier Laurits Stokkeland.
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE FOR 1 KRONE
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
Se veiledning for å bytte passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.