Kryssmitte: Ytterskoen har bakterier på seg. Går du på sokker på det samme gulvet så vil sokkene plukke opp bakteriene.
Slik minsker du risikoen for Campylobacter
God hygiene når du behandler rått kjøtt er viktig, men for fjørfebonden starter tiltakene mot Campylobacter lenge før kyllingen blir slaktet.
Lena Surdal, spesialveterinær for fjørfe hos Den Stolte Hane AS
Mange har hørt at vi må ha god kjøkkenhygiene når vi tilbereder kjøtt. Vi lærer også at kyllingkjøtt skal gjennomvarmes. Hva er egentlig årsaken til dette?
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE FOR 1 KRONE
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
Se veiledning for å bytte passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.