Ser framover: Med ein solid organisasjon i ryggen ser Turid Nordbø no framover. - Vi skal bli meir synlege og sterkare på kommunikasjon, seier styreleiaren i Norsk Gardsost. Foto: Osteglad
Det er ingen tvil. Folk elskar norsk handverksost – og dei vil betale for den.
Liv Kristin Sola, frilansjournalist
– Det er ingen «walk in the park», men med litt innsats og god organisering er det absolutt mogleg å ha gode marginar på å produsere ost, seier Olav Lie-Nilsen frå Øvre Kjekshus gard, til Bondevennen.
Lie-Nilsen var ein av innleiarane då gardsystarar frå heile landet var samla på Oscarsborg utanfor Drøbak førre veke. Og han er ikkje i tvil. Lokale ostar er ettertrakta i marknaden. Somme produsentar klarer knapt å lage nok.
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE FOR 1 KRONE
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
Se veiledning for å bytte passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.